Personlig träning Online

Det ska vara roligt att röra på sig. Efter många år som sjukgymnast är jag väl medveten om vikten av varierad träning och att träna på rätt nivå. Den bästa träningen är den som blir gjord. Hos mig är personlig träning rik på variation, positiva tankar och rörelseglädje. Allting sköts online i en smidig app!

Jag hjälper gärna dig gärna med att hitta träning och fysisk aktivitet utefter dina förutsättningar och eventuella krämpor. Hur kan du kombinera styrketräning och konditionsträning på ett sätt som passar dig?

Paket – Personlig träning Online

Här nedan ser du de paket jag erbjuder. Självklart kan vi även diskutera fram ett specialupplägg som passar just dig! Ta kontakt så löser vi det!


Personligt träningsupplägg med träningspass – 1 månad eller 3 månader

  • Två konditionspass och två styrkepass (ett för ben/bål och ett för överkropp/bål) per vecka.
  • Nytt konditionspass vid varje tillfälle. Uppgradering av styrkepassen efter 2 veckor, sedan var tredje vecka. 
  • Passen utformas efter din nivå och dina önskemål. Du väljer om du vill springa, cykla, gå eller en kombination av dessa på konditionspassen. Styrketräningspassen anpassas efter de träningsredskap du har tillgängliga.
  • Jag som utformar träningspassen har lång erfarenhet av arbete som fysioterapeut och anpassar dem för dig som är nybliven mamma eller har smärtor.
Kostnad: 550kr för en månad, 1250 kr för 3 månader.

Personlig träning online via zoom

  • 1 timmes zoomsamtal där vi tillsammans utformar ett styrketräningsprogram med övningar för hela kroppen anpassade för dig. Vi testar olika övningar och provar ut ett program som du sedan kan träna på egen hand.
  • Programmet utformas med hjälp av de redskap du har tillgång till eller utan redskap. 
  • Personligt träningsprogram med styrketräning för hela kroppen.
Kostnad: 800 kr

Komma igång med löpning

Är du intresserad av Personlig träning specifikt framtagen för dig som vill komma igång med löpning? Då ska du titta på mitt kom igång med löpning-paket här.


Vill du kombinera kostrådgivning och personlig träning?

Maten vi äter och hur mycket vi rör på oss är tillsammans viktiga delar för att må bra. Vill du ha hjälp med både kostrådgivning och personlig träning i ett kombinerat upplägg så går det utmärkt. Alla som kombinerar paket för både kost och träning får 15% rabatt.
Kontakta mig så utformar vi ett upplägg som passar just dig!


Jag hoppas du hittat ett paket som passar dina behov. Kontakta mig för att starta!

Hitta inspiration till bra mat och fysisk aktivitet för hela familjen på mitt instagram konto Familjens mat och träning!