Kostrådgivning och Personlig träning Online

Maten vi äter och hur mycket vi rör på oss är tillsammans viktiga delar för att må bra. En hälsosam helhet är enligt mig rik på variation, positiva tankar, rörelseglädje och matglädje. Jag hjälper dig med kostrådgivning och personlig träning utifrån dina behov och målsättningar. Allting sköts online i en smidig app!

Kostrådgivning Online

Det ska vara enkelt att äta bra. Hos mig får du kostråd med recept och måltidsförslag som är enkla och snabba och som passar hela familjen.
Oavsett om du vill äta hälsosammare, gå ner i vikt eller få ut mer av din träning så hjälper jag dig gärna med ett kostupplägg som passar dig. Allting sköts online via en smidig app!

Läs mer om Kostrådgivning Online här


Personlig träning Online

Den bästa träningen är den som blir gjord. Efter många år som sjukgymnast är jag väl medveten om vikten av varierad träning och att träna på rätt nivå. Jag hjälper gärna dig gärna med personlig träning och fysisk aktivitet utefter dina förutsättningar. Jag har lång erfarenhet av arbete som fysioterapeut och kan även anpassa för dig som är nybliven mamma eller har smärtor. Allting sköts online via en smidig app!

Läs mer om Personlig träning Online här


Jag hoppas du hittar en tjänst som passar dina behov. Kontakta mig för att starta!

På mitt instagramkonto Familjens mat och träning kan du hitta inspiration till bra mat och fysisk aktivitet för hela familjen!