Kostrådgivning Online

Det ska vara enkelt att äta bra. Hos mig får du kostrådgivning online med recept och måltidsförslag som är enkla och snabba och som passar hela familjen. Allting sköts i en smidig app!

Min filosofi som kostrådgivare är att hela familjen kan äta samma mat men i olika mängder och proportioner. För visst är det viktigt att barnen också får i sig näringsrik och bra mat? Jag tror inte heller på förbud, du kan äta allt men inte alltid. Grunden i min kostrådgivning är de svenska kostråden men beroende på vilka behov och vilka mål du har anpassas råden. Oavsett om du vill ha hjälp med kostrådgivning för att äta hälsosammare, för att gå ner i vikt eller för att du vill få ut mer av din träning så hjälper jag dig gärna.


Paket – Kostrådgivning Online

Här nedan ser du de paket jag erbjuder. Självklart kan vi även diskutera fram ett specialupplägg som passar just dig! Ta kontakt så löser vi det!

Använd ditt friskvårdsbidrag! Jag finns på Epassi här.


Kosthjälpen – kostschema på vardagarna

 • Kostanalys av nuvarande matvanor, råd och förslag till förändringar via mail.
 • Kostschema för fem dagar per vecka under åtta veckor inklusive recept. Kostschemat utformas för att du ska nå dina mål och få i dig alla vitaminer och mineraler du behöver. Du ger önskemål kring vilken typ av mat du vill ha i ditt kostschema och bestämmer själv hur många måltider du vill ha på en dag.
 • Hjälp och pepp via chat efter dina önskemål. Jag svarar på dina frågor dagligen.
Kostnad: 3000 kr för 8 veckor. 4500 kr för 16 veckor.

Kostrådgivning Online – 4 veckor eller 12 veckor

 • Analys av dina matvanor genom att du gör en kostregistering online med hjälp av en app.
 • Efter kostregistreringen får du en skriftlig genomgång av dina matvanor samt rådgivning och förslag till förbättringar. 
 • Förslag på en matdag anpassad för dig varje vecka. Du får ett måltidsschema för en dag med förslag på alla måltider för dagen inklusive recept. Mängderna är anpassade efter dina behov och ger dig alla vitaminer och mineraler du behöver för en dag. Vid önskemål om viktnedgång eller viktuppgång anpassas energimängden efter det.
 • Du bestämmer själv hur många måltider du önskar på en dag och måltidsschemat utformas efter dina behov och med den mat du gillar att äta. 
 • Fri tillgång till att ställa frågor och bolla funderingar under hela perioden.
Kostnad: 750 kr för 4 veckor och 1500 kr för 12 veckor.

Kostrådgivning Online med kostschema för hela veckan

 • Analys av dina matvanor genom att du gör en kostregistering online med hjälp av en app.
 • Efter kostregistreringen får du en skriftlig genomgång av dina matvanor samt rådgivning och förslag till förbättringar. 
 • Måltidsschema med inköpslista för varje vecka. Måltidsschemat utformas efter dina mål, behov och önskemål. 
 • Fri tillgång till att ställa frågor och bolla funderingar under hela perioden.
Kostnad: 2500 kr för 4 veckor, 4000 kr för 12 veckor. 

Verktyg för bättre matvanor

Här får du de verktyg du behöver för att själv kunna jobba mot bättre matvanor. Du får koll på vad du behöver äta för att få i dig den mängd energi och näring du behöver. Önskar du gå ner i vikt får du lära dig hur du behöver äta för att ligga på energiunderskott men ändå få i dig den näring du behöver.

Du får:

 • Analys av dina matvanor. Du gör en kostregistrering under tre dagar med hjälp av en app online, alternativt skriver ner dina matvanor i ett mail. Då får sedan en analys via mail samt förslag till förändringar. 
 • Exempel på en veckomatsedel som ger tillräckligt med näring och rätt mängd energi för dina behov. Här får du måltidsförslag för frukost, lunch, mellanmål och middagar för en vecka. Du bestämmer själv hur många måltider du vill ha per dag. Måltidsförslagen görs efter dina önskemål och med den typ av mat som du vill äta.
 • Pdf med nio recept på huvudmåltider och fyra recept på frukost/mellanmål. Recepten väljs efter dina önskemål kring vilken typ av mat du vill äta.
Kostnad 1000 kr.

Vill du kombinera kostrådgivning och personlig träning?

Maten vi äter och hur mycket vi rör på oss är tillsammans viktiga delar för att må bra. Vill du ha hjälp med både kostrådgivning och personlig träning i ett kombinerat upplägg så går det utmärkt. Alla som kombinerar paket för både kost och träning får 10% rabatt.
Kontakta mig så utformar vi ett upplägg som passar just dig!


Jag hoppas du hittat ett paket som passar dina behov. Kontakta mig för att starta!

På mitt instagram konto Familjens mat och träning hittar du inspiration till bra mat och fysisk aktivitet för hela familjen!