Kostrådgivning Online

Det ska vara enkelt att äta bra. Hos mig får du kostrådgivning online med recept och måltidsförslag som är enkla och snabba och som passar hela familjen. Allting sköts i en smidig app!

Min filosofi som kostrådgivare är att hela familjen kan äta samma mat men i olika mängder och proportioner. För visst är det viktigt att barnen också får i sig näringsrik och bra mat? Jag tror inte heller på förbud, du kan äta allt men inte alltid. Grunden i min kostrådgivning är de svenska kostråden men beroende på vilka behov och vilka mål du har anpassas råden. Oavsett om du vill ha hjälp med kostrådgivning för att äta hälsosammare, för att gå ner i vikt eller för att du vill få ut mer av din träning så hjälper jag dig gärna.


Paket – Kostrådgivning Online

Här nedan ser du de paket jag erbjuder. Självklart kan vi även diskutera fram ett specialupplägg som passar just dig! Ta kontakt så löser vi det!


Kostrådgivning Online – 1 månad eller 3 månader

 • Analys av dina matvanor genom att du gör en kostregistering online med hjälp av en app.
 • Efter kostregistreringen får du en skriftlig genomgång av dina matvanor samt rådgivning och förslag till förbättringar. 
 • Förslag på en matdag anpassad för dig varje vecka. Du får ett måltidsschema för en dag med förslag på alla måltider för dagen inklusive recept. Mängderna är anpassade efter dina behov och ger dig alla vitaminer och mineraler du behöver för en dag. Vid önskemål om viktnedgång eller viktuppgång anpassas energimängden efter det.
 • Du bestämmer själv hur många måltider du önskar på en dag och måltidsschemat utformas efter dina behov och med den mat du gillar att äta. 
 • Fri tillgång till att ställa frågor och bolla funderingar under hela perioden.
Kostnad: 750 kr för en månad och 1500 kr för 3 månader.

Kostrådgivning Online med kostschema

 • Analys av dina matvanor genom att du gör en kostregistering online med hjälp av en app.
 • Efter kostregistreringen får du en skriftlig genomgång av dina matvanor samt rådgivning och förslag till förbättringar. 
 • Måltidsschema med inköpslista för varje vecka. Måltidsschemat utformas efter dina mål, behov och önskemål. 
 • Fri tillgång till att ställa frågor och bolla funderingar under hela perioden.
Kostnad: 2500 kr för en månad, 4000 kr för 3 månader. 

Analys av dina matvanor med råd och recept efter dina behov

 • Du gör en tre dagars kostregistrering online med hjälp av en app.
 • Jag analyserar resultatet av registreringen och ger dig råd utefter resultatet via mail.
 • Du får även en pdf med recept och måltidsförslag efter dina behov. 
Kostnad: 1000kr

Vill du kombinera kostrådgivning och personlig träning?

Maten vi äter och hur mycket vi rör på oss är tillsammans viktiga delar för att må bra. Vill du ha hjälp med både kostrådgivning och personlig träning i ett kombinerat upplägg så går det utmärkt. Alla som kombinerar paket för både kost och träning får 15% rabatt.
Kontakta mig så utformar vi ett upplägg som passar just dig!


Jag hoppas du hittat ett paket som passar dina behov. Kontakta mig för att starta!

På mitt instagram konto Familjens mat och träning hittar du inspiration till bra mat och fysisk aktivitet för hela familjen!