Företag

Friska medarbetare är viktigt för alla företag och friskvård är en viktig del för välmående och minskade sjukdagar. Jag har en bred kompetens med en masterutbildning i sjukgymnastik, utbildningar i folkhälsa och näringslära på universitetet samt en kostrådgivarutbildning och utbildning i motiverande samtal. Jag har också lång erfarenhet av kliniskt arbete som sjukgymnast och av arbete som gruppträningsinstruktör. Med min breda grund kan jag på olika sätt hjälpa er med friskvårdsinsatser, friskvårdsaktiviteter och företagshälsovård.

Jag erbjuder skräddarsydda upplägg för företag som vill satsa på medarbetarnas hälsa. Jag erbjuder allt från föreläsningar inom kost- och träning, föreläsningar och genomgångar i ergonomi, gruppträningspass och coachningssamtal. Kontakta mig för att sätta ihop ett upplägg som passar ditt företag. Jag erbjuder även digitala lösningar.

Jag kan även erbjuda era medarbetare kostrådgivning och personlig träning online. Friskvårdsbidraget kan nyttjas för alla mina tjänster både via Epassi och genom inlämning av kvitto.

Kostnadsexempel

Halvdag kickoff eller verksamhetsdag

  • Föreläsning om kost och fysisk aktivitet
  • Gemensamt träningspass med styrketräning för hela kroppen utan redskap

Kostnad: 6000 kr exklusive moms


Föreläsning om smärta, ergonomi och fysisk aktivitet

  • Föreläsning (2 timmar) kring smärta, ergonomi och fysisk aktivitet

Kostnad: 5000 kr exklusive moms


Föreläsning om kost

  • En djupare föreläsning (2 timmar) om kost med fokus på kostråden i praktiken.

Kostnad: 5000 kr exklusive moms


Individuella coachningssamtal med medarbetare

  • Individuella samtal med medarbetare kring hälsa, kost och träning

Kostnad: 500 kr per person exklusive moms


En investering i era medarbetares hälsa är mycket värdefull. Jag hoppas du hittat ett paket som passar dina behov. Kontakta mig för att starta!

På mitt instagram konto Familjens mat och träning hittar du inspiration till bra mat och fysisk aktivitet för hela familjen!